Bos Brasserie
Van 1932 tot 2014 heeft het gebouw van Zoomers aan het Bos en de Bos Brasserie dienst gedaan als de eerste jeugdherberg van Nederland. Daarna heeft bijna 10 jaar hotel Huize Koningsbosch bestaan. Sinds begin 2024 is Zoomers aan het Bos een stijlvol en eigentijds ingericht boutique hotel en restaurant, waar kwaliteit, comfort en gastvrijheid de boventoon voert. Zoomers aan het Bos is onderdeel van Zoomers, een strandresort aan de Noord-Hollandse kust in Castricum aan zee. Even verderop, op de boulevard vind je het strandhotel, Zoomers aan zee en onze strandwinkel. Op het strand vind je ons andere restaurant, het strandpaviljoen Zoomers.
Carsten Röbling
We stellen je graag voor aan onze chef, Carsten Röbling. Carsten kwam op 25-jarige leeftijd vanuit Duitsland naar Nederland. Hij heeft stages gelopen bij Dieter Müller (Schlosshotel Lehrbach) en Joachim Wissler (restaurant Vendôme).
In zijn loopbaan heeft hij samengewerkt met verschillende Nederlandse chefs zoals John Halvemaan, Pieter de Ronde en Alan Pearson. Carsten was eerder chef de cuisine in geroemde restaurants als Het Roode Koper (Leuvenum), Aagje Deken (Middenbeemster), Den Burgh (Hoofddorp) en Augusta (IJmuiden).
Zelf omschrijft hij zijn kookstijl als: ‘herkenbaar, puur, ambachtelijk, sterk seizoensgericht, topkwaliteit producten, respect voor product en dierenwelzijn en waar mogelijk lokaal, biologisch.
De bosbrasserie is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Carsten combineert herkenbare klassieke Franse gerechten met een mediterraanse sfeer. Op de wijnkaart staan wijnen uit alle vooraanstaande Franse regio’s. Afhankelijk van het seizoen gebruiken we groenten uit onze eigen tuin en we werken uitsluitend met pure herkenbare ingrediënten. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!